Vooq. | Recruitment & Assessments

Jouw uitdaging begint bij Vooq.

Wij begeleiden slimme talenten en ervaren professionals naar een volgende carrièrestap. Vooq. is gespecialiseerd in de bemiddeling van communicatief vaardige engineers. Onze focus ligt op de vakgebieden Engineering, Sales Engineering, Projectmanagement en Consultancy. 

Onze missie is om duurzame relaties tussen organisaties en medewerkers te realiseren. Hiermee bouwen wij mee aan mooie bedrijven en succesvolle loopbanen! Een persoonlijke benadering, transparantie en een resultaatgerichte werkwijze zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. 

Dienstverlening        JobAlert

Uitgelichte vacatures

Sales Engineer

Sales Engineer

Amsterdam

Ambieer jij een afwisselende functie op het snijvlak van sales en techniek? En heb jij een technische opleidingsachtergrond? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Onze relatie Geveke Werktuigbouw, internationale technische dienstverlener met breed pakket van industriele goederen en diensten, is namelijk op zoek naar gedreven Sales Engineers.

  • 3.360 - 4.800
  • HBO
BI Consultant

BI Consultant

Capelle aan den IJssel

Heb jij een passie voor (complexe) projecten en wil jij gerenommeerde nationale en internationale klanten adviseren bij het inzichtelijk maken en visualiseren van data of ontsluiten van gegevens? Voor onze relatie Primaned, een gespecialiseerde advies- en opleidingsorganisatie op het gebied van Project Controls, is op zoek naar een BI Consultant in Capelle aan den IJssel.

  • WO
Adviseur Projectbeheersing

Adviseur Projectbeheersing

Capelle aan den IJssel

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in de techniek? En vind je het leuk om complexe vraagstukken te beantwoorden en op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen? Voor onze relatie Primaned Projectadvies, adviesbureau met specialistische ervaring op het gebied van projectbeheersing, zijn wij op zoek naar een Adviseur Projectbeheersing.

  • HBO

Laatste nieuwsbericht

Het mondkapje, de anti-vaxer, de hoester en de vrije meningsuiting
Het mondkapje, de anti-vaxer, de hoester en de vrije meningsuiting

Arbeidsrecht

maandag 31 januari

Op het gebied van vraagstukken rond het arbeidsrecht werken wij samen met Bolder advocaten. Geregeld plaatsen wij artikelen van hen over actuele juridische kwesties rondom werkgeverschap.

Wat mag de werkgever bepalen wat betreft jouw ''coronagedrag''? Het aantal rechtelijke uitspraken over corona-situaties op de werkvloer is nog beperkt en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er ook nogal wisselend geoordeeld wordt. Maar om een beetje een beeld te geven gaan wij enkele uitspraken langs.