Jouw uitdaging begint bij Vooq.

Wij begeleiden slimme talenten en ervaren professionals naar een volgende carrièrestap. Vooq. is gespecialiseerd in de bemiddeling van communicatief vaardige engineers. Onze focus ligt op de vakgebieden Engineering, Sales Engineering, Projectmanagement en Consultancy. 

Onze missie is om duurzame relaties tussen organisaties en medewerkers te realiseren. Hiermee bouwen wij mee aan mooie bedrijven en succesvolle loopbanen! Een persoonlijke benadering, transparantie en een resultaatgerichte werkwijze zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Manager Engineering

Manager Engineering

Rotterdam

Heb jij uitgebreide ervaring als Mechanical Engineer en interesse in hydraulische ontwikkelingen? En zoek je een rol op het snijvlak van Management en Techniek? Voor Trebu Technology (ontwikkelaar en producent van hoogwaardige hydraulische remsystemen voor diverse industrieën) zijn wij op zoek naar een Manager Engineering.

  • HBO
Adviseur Projectbeheersing

Adviseur Projectbeheersing

Capelle aan den IJssel

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in de techniek? En vind je het leuk om complexe vraagstukken te beantwoorden en op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen? Voor onze relatie Primaned Projectadvies, adviesbureau met specialistische ervaring op het gebied van projectbeheersing, zijn wij op zoek naar een Adviseur Projectbeheersing.

  • HBO
Account Manager

Account Manager

Rotterdam

Ben jij te beschrijven als een ‘succesvol DMU-bewerker’ binnen grote technische omgevingen? En sterke affiniteit met Offshore, Maritieme en Energiesectoren? Voor onze relatie Hydrasun Group (internationaal marktleider in het ontwikkelen en leveren van passende vloeistof transportoplossingen) in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Account Manager.

  • HBO

Laatste nieuwsbericht

Het nut van assessments
Het nut van assessments
dinsdag 5 juli

Met een assessment kun je intelligentie, persoonlijkheid en andere belangrijke voorspellers van werkprestatie meten. Daarnaast helpt het om inzicht te krijgen in de competenties, vaardigheden en ontwikkelpunten van jouw medewerkers. Ook leveren ze betrouwbare en objectieve informatie op tijdens de sollicitatieprocedure. Vooq. helpt je graag verder!