Jullie partner

Bij Vooq. werken we dagelijks aan het realiseren van succesvolle relaties tussen jullie organisatie en medewerkers! Wat betekent het om met ons samen te werken? Het betekent dat je kunt rekenen op een team dat echt begrijpt wat jij nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf. Bij ons kan je terecht voor detachering en Werving & Selectie.

Detachering

Vooq. staat voor oplossingen of het nu gaat om tijdelijke inhuur (interim) of detachering. Je krijgt snel resultaat en de flexibiliteit die nodig is. Of je nu extra handen nodig hebt voor een project, tijdelijke vervanging of iemand in dienst met minder risico’s, wij hebben de oplossing. Na een jaar komen ze niet alleen in dienst. Ze hebben dat jaar ook gerichte carrière begeleiding vanuit ons gekregen aan de hand van een ontwikkelassessment en heldere groeidoelen. Geheel in lijn met onze missie; Het creëren van duurzame en succesvolle relaties tussen organisaties en medewerkers.


 

Werving & Selectie

Werving en selectie bij Vooq. is uniek. Met onze bewezen aanpak hebben wij binnen 3 maanden jouw kandidaat. Een dienst die zo uniek is, dat kan alleen op exclusiviteit.  Dit betekent dat we de tijd nemen om diep in de kern van jouw bedrijf te duiken en echt te begrijpen wat het uniek maakt. Dit krijg je exclusief van ons;

  • Wervingscampagne via diverse mediakanalen.
  • De vacatures worden intensief gepromoot via sociale mediakanalen.
  • Echte focus, toewijding en commitment van een Vooq. consultant.
  • Zorgvuldige interview van kandidaten.
  • Aan het eind van ieder traject een selectieassessment.


Kortom, bij Vooq gaan we voor meer dan alleen het leveren van personeel. We willen jouw partner zijn in succes. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien! 

Stuur een e-mail