Team Vooq.

Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Gerbrand van Ommen

Managing Partner / Consultant
Gerbrand van Ommen

Werken met mooie organisaties en vakmensen ervaar ik als uitdagend. Het geeft mij voldoening als blijkt dat ons werk een bijdrage heeft geleverd aan het succes van een bedrijf of loopbaan! In mijn vrije tijd trap ik graag tegen een bal.

Sven Zuurmond

Consultant
Sven Zuurmond

Ik sta voor het realiseren van duurzame en succesvolle relaties tussen organisaties en medewerkers. Met mijn sales achtergrond en opleiding Maatschappelijk Werk doe ik er alles aan om dit te verwezenlijken. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie.

Marlies Stoltenkamp

Recruiter
Marlies Stoltenkamp

Energie haal ik uit het voeren van gesprekken met kandidaten. Ik combineer mijn baan bij Vooq. met de Master HR en Verandering aan de Erasmus Universiteit, zo kan ik mij niet alleen in starters verplaatsen maar ook verder helpen. Wil jij een keertje sparren?

Richella Hofland

Junior Recruiter
Richella Hofland

Ik word enthousiast van persoonlijke gesprekken over wat mensen drijft. Nu ik ben afgestudeerd aan de Master Organisatie Psychologie haal ik voldoening uit het vinden van de ideale match tussen bedrijf en kandidaat. In mijn vrije tijd ben ik aan het klimmen, zingen of piano spelen.

Koenraad Hovens Greve

Medewerker Backoffice
Koenraad Hovens Greve

Binnen onze organisatie ben ik bij veel processen betrokken. Administratie, verwerken van sollicitaties, boekhouding en facilitaire zaken. Ik geniet van een goede politieke discussie en kijk ik graag een goede serie.

Thijs Schlink

Stagiair Sales & Marketing
Thijs Schlink

Mijn grote passie is voetbal en daarnaast ga ik graag op stap. Verkopen is er met de paplepel ingegoten en daarom heb ik een grote interesse voor met name sales. Bij Vooq. hoop ik de aankomende tijd veel te leren en mezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken.

Erica Lock

Adviseur Assessments
Erica Lock

Wat motiveert mensen en wat maakt ze uniek? De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen. Hardlopen in de ochtend zorgt voor de perfecte start van mijn dag.