Team Vooq.

Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Gerbrand van Ommen

Managing Partner / Consultant
Gerbrand van Ommen

Werken met mooie organisaties en vakmensen ervaar ik als uitdagend. Het geeft mij voldoening als blijkt dat ons werk een bijdrage heeft geleverd aan het succes van een bedrijf of loopbaan! In mijn vrije tijd trap ik graag tegen een bal.

Sven Zuurmond

Consultant
Sven Zuurmond

Ik sta voor het realiseren van duurzame en succesvolle relaties tussen organisaties en medewerkers. Met mijn sales achtergrond en opleiding Maatschappelijk Werk doe ik er alles aan om dit te verwezenlijken. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie.

Richella Hofland

Consultant
Richella Hofland

Ik word enthousiast van persoonlijke gesprekken over wat mensen drijft. Nu ik ben afgestudeerd aan de Master Organisatie Psychologie haal ik voldoening uit het vinden van de ideale match tussen bedrijf en kandidaat. In mijn vrije tijd ben ik aan het klimmen, zingen of piano spelen.

Erica Lock

Adviseur Assessments
Erica Lock

Wat motiveert mensen en wat maakt ze uniek? De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen. Hardlopen in de ochtend zorgt voor de perfecte start van mijn dag.

Koenraad Hovens Greve

Medewerker Backoffice
Koenraad Hovens Greve

Binnen onze organisatie ben ik bij veel processen betrokken. Administratie, verwerken van sollicitaties, boekhouding en facilitaire zaken. Ik geniet van een goede politieke discussie en kijk ik graag een goede serie.

Celine Verveer

Marketing & Communicatie
Celine Verveer

Ik word enthousiast van het schrijven van teksten en een organisatie bij te kunnen staan bij het optimaliseren van de social media kanalen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Communicatie. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met familie en vrienden.