Team Vooq.

Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Gerbrand van Ommen

Managing Partner / Consultant

Werken met mooie organisaties en vakmensen ervaar ik als uitdagend. Het geeft mij voldoening als blijkt dat ons werk een bijdrage heeft geleverd aan het succes van een bedrijf of loopbaan! In mijn vrije tijd trap ik graag tegen een bal.

Pascal van den Hoek

Recruiter

Als Recruiter woon ik op LinkedIn. Ik mail, bel, en app met kandidaten en doe alles in mijn macht om ze te helpen naar een perfecte volgende stap. Na het werk stap ik op mijn bakfiets naar mijn gezinnetje in Rotterdam.

Marlies Stoltenkamp

Recruiter

Energie haal ik uit het voeren van gesprekken met kandidaten. Ik combineer mijn baan bij Vooq. met de Master HR en Verandering aan de Erasmus Universiteit, zo kan ik mij niet alleen in starters verplaatsen maar ook verder helpen. Wil jij een keertje sparren?

Koenraad Hovens Greve

Medewerker Backoffice

Binnen onze organisatie ben ik bij veel processen betrokken. Administratie, verwerken van sollicitaties, boekhouding en facilitaire zaken. Ik geniet van een goede politieke discussie en kijk ik graag een goede serie.

Erica Lock

Adviseur Assessments

Wat motiveert mensen en wat maakt ze uniek? De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen. Hardlopen in de ochtend zorgt voor de perfecte start van mijn dag.