Team Vooq.

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor. 

Luc Duba

Recruitment Consultant
Luc Duba

Gesprekken met verschillende mensen geven mij energie. Bij Vooq. combineer ik dit met het verbinden van bedrijven en professionals. Bijdragen aan een eerste carrière stap en het blij maken van klanten. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en op de hockeyclub!

Laura Tellings

Recruitment Consultant
Laura Tellings

Vooq. geeft mij de kans om mensen te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik kan mijn eigen ervaring inzetten bij het verbreden van andermans perspectief. Het is belangrijk om verder te leren kijken. Buiten werk ben ik vaak te vinden te vinden op een terras.

Menno Vonk

Recruitment Consultant
Menno Vonk

Werken mét en voor mensen dat is waar ik veel energie van krijg! Bouwen aan een toekomst waarbij alle betrokkenen voordeel hebben is mijn doel. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met onze vriendengroep en ben ik vaak te vinden bij onze lokale sportverenigingen.

Erica Lock

Adviseur Assessments
Erica Lock

Wat motiveert mensen en wat maakt ze uniek? De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen. Hardlopen in de ochtend zorgt voor de perfecte start van mijn dag.

Esmée van Laren

Adviseur Assessments
Esmée van Laren

Arbeids- en organisatiepsychologie is ontzettend interessant! Met assessments adviseer ik professionals en organisaties over selectie- en ontwikkelvraagstukken. Hier krijg ik veel energie van! In mijn vrije tijd doe ik graag aan lezen, wandelen, boulderen en paardrijden.

Gerbrand van Ommen

Managing Partner / Recruitment Consultant
Gerbrand van Ommen

Werken met mooie organisaties en vakmensen ervaar ik als uitdagend. Het geeft mij voldoening als blijkt dat ons werk een bijdrage heeft geleverd aan het succes van een bedrijf of loopbaan! In mijn vrije tijd trap ik graag tegen een bal.

Kasper van der Valk

Werkstudent Recruitment
Kasper van der Valk

Als Werkstudent bij Vooq. krijg ik de mogelijkheid om de opgedane kennis van mijn studie in de praktijk te brengen. Daarmee kan ik anderen aan een baan helpen, wat ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd ben ik vaak op of rond het voetbalveld te vinden.