Het team

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor. 

Gerbrand van Ommen

Directeur / Consultant
Gerbrand van Ommen

Werken met mooie organisaties en vakmensen ervaar ik als uitdagend. Het geeft mij voldoening als blijkt dat ons werk een bijdrage heeft geleverd aan het succes van een bedrijf of loopbaan! In mijn vrije tijd trap ik graag tegen een bal.

Rick Milder

Recruitment Consultant
Rick Milder

Mensen en organisaties een stapje verder helpen door mijn toe doen, daar krijg ik energie van. Opgeven is geen optie, sterker door strijd. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of het voetbalveld.

Jeroen Schroen

Operationeel Manager
Jeroen Schroen

Gaat niet, bestaat niet. Het is mijn motto en dit breng ik graag over. Door uit te dagen en te motiveren, help ik anderen graag om een volgende stap te zetten. Ook wanneer ze het zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. In m'n vrije tijd sta ik graag achter een BBQ!

Luc Duba

Recruitment Consultant Talents
Luc Duba

Gesprekken met verschillende mensen geven mij energie. Bij Vooq. combineer ik dit met het verbinden van bedrijven en professionals. Bijdragen aan een eerste carrière stap en het blij maken van klanten. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en op de hockeyclub!

Eva Marrevee

Assessment & Recruitment Consultant
Eva Marrevee

In verbinding zijn met mensen en daarin de verdieping opzoeken met behulp van mijn Psychologische kennis geeft mij energie! Het breder kunnen kijken naar de mens binnen een organisatie is iets wat binnen mijn rol het werk voor mij pas ècht betekenis geeft.

Erica Lock

Assessment Consultant
Erica Lock

Wat motiveert mensen en wat maakt ze uniek? De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen. Hardlopen in de ochtend zorgt voor de perfecte start van mijn dag.

Kasper van der Valk

Recruiter
Kasper van der Valk

Als Recruiter bij Vooq. krijg ik de mogelijkheid om de opgedane kennis van mijn studie in de praktijk te brengen. Daarmee kan ik anderen aan een baan helpen, wat ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd ben ik vaak op of rond het voetbalveld te vinden.

Marit Driegen

Recruiter
Marit Driegen

Als Recruiter ben ik gedreven door nieuwsgierigheid naar mensen en hun unieke vaardigheden. Door mijn studievaardigheden ben ik in staat om talent te werven. Ik breng mijn vrije tijd graag door met vriendinnen met wie ik ook op het hockeyveld sta.