Identiteit

Vooq. is meer dan een recruitmentbureau. Wij zijn partner voor zowel professional als organisatie.  Hierbij werken wij te allen tijde vanuit onze kernwaarden: samenwerken, optimisme, vakmanschap, lef, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Bij Vooq. zijn we er speciaal voor jou, om je te helpen in het begin van je carrière.

Vooq. Talents is erop gericht om jou te ondersteunen bij het vinden van een stevige basis voor je carrière of je nu net klaar bent met school of al een eerste dienstverband achter de rug hebt. We begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en zijn hier om je te begeleiden. Vooq. Talents zit in ons bloed, het is wat ons heeft gemaakt tot wie wij zijn. We geloven sterk in samenwerking en betrokkenheid, en staan klaar om je te helpen groeien in jouw vakgebied.

Voor ervaren kandidaten hebben we exclusieve trajecten die jouw expertise verfijnen en uitbreiden. Bij Vooq geloven we in jouw potentieel en bieden we de juiste handvatten om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen.


Wil jij een keer sparren over de mogelijkheden die er zijn voor jouw carrière? Of je nou aan de start staat of al wat jaren op de teller hebt, wij denken graag met je mee!