Dienstverlening

Een persoonlijke benadering kenmerkt onze dienstverlening. Door de inzet van diverse wervingsinstrumenten, een zorgvuldig selectieprocedure  en gerichte begeleiding werken wij aan duurzame relaties tussen werkgevers en werknemers. Ons doel is om mee te bouwen aan succesvolle organisaties door het bemiddelen van de juiste talenten en professionals.

Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van recruitmentvraagstukken en brengen wij organisaties en professionals samen. Dit doen we voor posities binnen de vakgebieden Engineering, Sales Engineering, Projectmanagement en Consultancy. 

Vooq. bestaat uit de volgende labels:

  • Vooq. Talents
    Startende en licht ervaren kandidaten met een HBO- of WO- achtergrond. Talentvolle engineers met technische, adviserende of commerciële ambities
  • Vooq. Profs
    Medior en senior kandidaten met een bewezen trackrecord binnen hun vakgebied. Ervaren technische professionals met sterke communicatieve vaardigheden.
  • Vooq. Assessments 
    Het begeleiden van uw organisatie bij selectie- en ontwikkelingsvraagstukken. Met behulp van een maatwerkassessment krijgt u inzicht in de competenties, vaardigheden en ontwikkelpunten van uw kandidaat of medewerker. Afhankelijk van het vraagstuk onderzoeken we ook aanvullende zaken, zoals leiderschaps- of salesvaardigheden. 

Assessments