Detachering

Onze missie is helder: wij streven ernaar om duurzame en succesvolle relaties tussen organisaties en medewerkers te realiseren. Met detachering kunnen wij deze missie volledig waarmaken.

Wat is detachering precies? Het gaat verder dan slechts een baan; het is een duurzame weg naar een professionele carrière. Voor de duur van een jaar sta je bij Vooq. onder contract. Gedurende deze periode geniet jij als enige van de voordelen van Vooq. zonder concessies te hoeven maken op arbeidsvoorwaarden. Sterker nog, je krijgt zelfs een hoop extra!

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

1. Persoonlijke begeleiding; Bij detachering sta je er nooit alleen voor. Wij bieden begeleiding die verder gaat dan werk alleen. Jouw groei is onze prioriteit. Dit betekent onder andere dat wij iedere twee maanden met jou de voortgang van jouw ontwikkeling bespreken.

2. Ontwikkelplan; Ontwikkeling is het uitgangspunt en daar zetten wij bij onze detacheringtrajecten op in. Aan de hand van een ontwikkelingsassessment starten we met een nulmeting en maken van daaruit een persoonlijk ontwikkelplan speciaal voor jou. Ontdek en ontwikkel jouw volledige potentieel.

3. Objectieve blik; Ontvang een extra paar ogen en oren voor eerlijke feedback. Wij juichen bij successen en sturen bij met uitdagingen, met jouw doelen als focus.

4. Opleidingsvergoeding; Investeren in jezelf dat loont bij Vooq. Ontvang aan het einde van de opdracht een beloning van €1.000,- als erkenning voor jouw groei en inzet.

5. Gelijke Arbeidsvoorwaarden; Geen concessies. Geniet van dezelfde arbeidsvoorwaarden als jouw collega’s in vaste dienst. Jouw waarde wordt erkend en beloond.


Durf jij het aan? Ontdek detachering en ervaar de voordelen die het verschil maken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw succesvolle toekomst!