Werving & Selectie

Werving en selectie bij Vooq. betekent jou stap voor stap te begeleiden naar een passende functie. Aan de hand van een kennismakingsgesprek brengen wij allereerst jouw competenties, drijfveren en wensen in kaart. Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match; jouw uitdagende baan bij een mooie organisatie. Wij staan klaar om je te begeleiden tijdens het gehele traject!

Waarom werving en selectie via Vooq.? Hieronder de voordelen op een rij;

1. Persoonlijke Benadering; Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar jouw verhaal en professionele doelen. Wij bouwen graag mee aan jouw loopbaan.

2. Gericht op jouw Match; Geen eindeloos scrollen door vacaturesites. Wij zoeken de baan die écht bij jou past. Als specialist zijn wij snel in staat om jouw vaardigheden en ambities te begrijpen en de juiste match te maken.

3. Begeleiding in het Sollicitatieproces; Je staat er niet alleen voor. Profiteer van ons specialisme en ruime ervaring als recruitmentbureau. Wij ondersteunen je gedurende het sollicitatieproces, inclusief voorbereiding en nabespreking van de verschillende gesprekken. Start onder kundige begeleiding van Vooq. jouw zoektocht naar een mooie carrièrestap.


Werving en selectie betekent voor ons partnerschap. Samen optrekken tot dat het resultaat is behaald. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil maken in jouw zoektocht.