Vooq. bemiddelt Sales Engineers


Voor technische organisaties is het van belang dat de medewerkers die het klantcontact onderhouden zowel kennis hebben van de producten als beschikken over relationele vaardigheden. Maar hoe vindt je deze medewerkers?

Als gespecialiseerd recruitmentbureau richt Vooq. zich op het snijvlak van techniek en de klantrelatie. Wij werven communicatief vaardige engineers en commerciële professionals met sterke technische affiniteit. Binnen dit gebied vallen zowel de directe salesfuncties als de ondersteunende en adviserende posities.

 

Sales, Advies en Aftersales

De salesfuncties hebben een directe invloed op het commerciële resultaat van uw organisatie. Vanuit deze posities worden de salestrajecten doorlopen, de orders gesloten en dus de resultaten behaald. Denk hierbij aan functies als Sales Manager, Technisch Accountmanager, Sales Engineer, Verkoop Adviseur en Commercieel Technisch Medewerker.

Daarnaast zijn er diverse andere functies binnen technische bedrijven waarbij klanten worden begeleid in zowel het commerciële traject als het aftersales proces. Dit zijn vaak de technische adviserende en coördinerende posities. Voorbeelden van deze functies zijn Technisch Adviseur, Consultant, Project Manager, Project Engineer en Product Engineer, 

Tenslotte is een goede afhandeling van de order van noodzakelijk belang voor het slagen van een project. Dit vereist een ondersteunende en servicegerichte insteek. Bijbehorende functies zijn Commercieel Administratief Medewerker, Medewerker Sales Support, Medewerker Aftersales en Customer Service Medewerker.

Wij spreken dagelijks met professionals die werkzaam zijn binnen het gebied waar techniek en communicatie samenkomen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende technische en industriële sectoren. Onze klanten zijn machinebouwers, productiebedrijven, installatiebedrijven, ingenieursbureaus, adviesbureaus, technische handelsbedrijven en diverse andere technisch dienstverlenende organisaties.

Contact

Heeft u behoefte aan een communicatief vaardige engineer met een commerciële inslag? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!

Neem nu contact met ons op!