Vooq. bemiddelt Projectmanagers


De ontwikkeling van een machine, bouw van een schip of renovatie van een brug zijn grootschalige trajecten. Het succesvol doorlopen van uitdagende technisch projecten vereist een zorgvuldig projectmanagement. Maar hoe vindt je de juiste medewerkers voor deze projecten?

Als recruitmentbureau heeft Vooq. ruime ervaring met het werven en selecteren van technische professionals op het gebied van projectmanagement. Wij beschikken over een goed netwerk van projectmanagers en projectleiders om de eindverantwoording binnen een complex project te dragen. Kandidaten die beschikken over sterke projectmanagementvaardigheden, de juiste diploma’s en kennis van hun technische discipline.

Naast projectmanagers werven wij kandidaten voor adviserende, ondersteunende en uitvoerende rollen binnen een project. Denk hierbij aan project engineers, planning engineers, project coördinatoren, cost engineers en engineers.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende technische en industriële sectoren. Onze klanten zijn machinebouwers, productiebedrijven, installatiebedrijven, ingenieursbureaus, adviesbureaus en diverse andere technisch dienstverlenende organisaties.

Contact

Zoekt u een kundige professional voor uw technische project? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!

Neem nu contact met ons op!