“Vooq. gaat verder waar anderen ophouden”

Voor veel mensen is een uitbouw al een heel project. En zelfs dan lukt het zelden om binnen de gestelde tijd en budget te blijven. Dat aannemers van grote bouw- en infrastructurele projecten hier meestal wèl toe in staat zijn, is bewonderenswaardig. Dat kunnen zij alleen met zorgvuldig geselecteerde Consultants. Een deel van hen is afkomstig van Primaned dat op het gebied van recruitment en assessments nauw samenwerkt met Vooq. En dat gaat een stuk verder dan alleen de snelle werving van nieuwe medewerkers.   

 

Goede matches

Primaned is gespecialiseerd in projectbeheersing en wordt door opdrachtgevers ingeschakeld om projecten beheersbaar te maken en te houden. Dat doen ze met software zoals Oracle Primavera en PMWeb, maar ook, en vooral, met het inzetten van onze project controls consultants op implementatie en verbeterprojecten; zowel voor de inrichting van softwareoplossing als verbetering van de processen, als advisering en inzet op de lopende projecten. De afgelopen tien jaar zat de groei er flink in en doen we volgens directeur Paul Vogels regelmatig een beroep op Vooq. “Door die groei en enkele organisatorische veranderingen hebben we in totaal een tiental collega’s via Vooq. binnengehaald. Dat varieert van meerdere consultants tot salescollega’s, en de manager van onze ons eigen opleidingcentrum Primaned Academy. Die zitten er allemaal nog en naar volle tevredenheid, dus dat zijn goede matches.”

 

Onderscheidend

“Ik ben zelf trouwens de laatste die nog via het vorige bureau is binnengekomen. Dat was eigenlijk een lucky shot, want dat bureau heeft me zelfs nooit gesproken. Dat is bij Vooq. heel anders. Sowieso heeft Vooq. een neusje voor het opsporen en selecteren van hoogopgeleide technische mensen, die tegelijkertijd goede communicatieve vaardigheden hebben. Daarnaast doen zij op ons verzoek standaard een uitgebreide assessment van kandidaten. Vervolgens schuiven ze niet alleen aan bij salarisgesprekken, maar ook bij periodieke POP- en evaluatiegesprekken. Door die betrokkenheid in combinatie met inhoudelijke kennis onderscheiden ze zich nadrukkelijk van concurrenten.”

 

Externe adviseur

“Ze ontfermen zich echt over kandidaten die ze voor klanten werven en volgen hen in hun carrière. Dat komt ons prima uit aangezien wij geen eigen HR-afdeling hebben. Gerbrand van Ommen van Vooq. vult dit deels voor ons in en heeft bijvoorbeeld ook geholpen bij het formuleren van ons personeelsbeleid. Verder kan Vooq. vanuit hun uitstekende netwerken ook interim en andere tijdelijke medewerkers aanbrengen. Dit kan een coach zijn of een arbeidsjurist die we zo nu en dan inschakelen voor lastige contractstukken. Gerbrand weet verder eerlijk aan te geven waar zijn expertise ophoudt en zal dan een ander naar voren schuiven.”

 

Betrouwbaar en transparant

“Tot slot is Vooq. uiterst transparant en betrouwbaar. Ze zullen je nooit een poot uitdraaien. Sterker nog, als ze bij een bemiddeling onverwacht de nodige extra uren moeten maken, dan ligt er niet meteen een vette factuur op de mat. Mede omdat het contact lekker informeel is, maken ze er ook geen punt van om soms een avondsessie te doen, bijvoorbeeld om strategische zaken te bespreken. Al met al is Vooq. voor ons veel meer een business partner dan een leverancier en zijn daarmee, zeker in tijden van een gespannen arbeidsmarkt, een grote meerwaarde voor ons bedrijf.”

 

Ga jij ook niet voor minder dan een ‘match made in heaven’? Neem dan zeker contact met ons op via 0104478090. Of klik eerst hier voor meer informatie over onze assessments