Dezelfde informatie, maar dan in een moderner jasje

De afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met het analyseren van trends op het internet en het uitpluizen van informatie die we kunnen gebruiken om onze verouderde website een boost te kunnen geven. Met succes!

Als je dit leest ben je waarschijnlijk terecht gekomen op onze nieuwe website. Welkom! Bij Vooq. zijn wij betrokken bij onze klanten en kandidaten. We zorgen ervoor dat het contact met onze relaties goed is en staan voor ze klaar wanneer dit nodig is. Daarnaast proberen we innovatief te zijn en snel te schakelen om de beste dienstverlening te kunnen bieden. Deze eigenschappen wil je ook uitstralen in je website. Een half jaar lang zijn wij bezig geweest met deze nieuwe website. Hoe maak je het zoeken naar vacatures makkelijker? Hoe zorg je ervoor dat de website aantrekkelijk genoeg is om klanten en kandidaten er mee aan te trekken? En nog belangrijker: Hoe zorg je ervoor dat we dezelfde professionaliteit, betrouwbaarheid en kunde blijven uitstralen?

Aan de hand van deze vraagstukken is de inhoud van onze nieuwe website ontwikkeld. Voor het uiterlijk zijn alle werknemers van Vooq. op pad geweest in Rotterdam met een professionele fotograaf, om door middel van eigen foto’s de website nog levendiger te maken. Het resultaat mag er zijn.

De informatie is hetzelfde, de betrouwbaarheid van Vooq. blijft wat het is. Het is alleen in een moderner jasje gestoken. Kijk eens rond op onze website en laat ons weten wat je ervan vindt.