Hoe sterk is de eenzame fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind....Zichzelf een weg baant

Het werken voor een recruitment organisatie in tijden van de Covid19 maatregelen kan guur zijn. Vacatures zijn on hold gezet, kandidaten durven niet van baan te veranderen en je collega’s spreek je voornamelijk via Zoom

Soms krijg je de neiging om je hoofd te laten hangen en je werk als recruiter als nutteloos te bestempelen. Maar juist in deze dagen is het tijd om op te staan. Nu is het tijd om sterk te worden.

Elke morgen vertrek ik op mijn bakfiets vanuit Rotterdam Zuid richting Capelle aan den IJssel. Een heerlijke start van de dag behalve als het waait. Er lijkt dan geen einde te komen aan de Van Brienenoordbrug. De wind snijdt in mijn gezicht en mijn handen kleuren langzaam rood. Na ruim een jaar lang dezelfde reis door regen en wind is mijn lichaam sterker geworden.

Sta op Recruiter. Stap op je fiets en val die wind aan. Stap op Intercedent en ontwikkel jezelf. Stap op opdrachtgevers van Nederland! Wij, recruiters, houden jullie uit de wind. Tijdens de Tour de France zijn Nederlanders traditioneel sterk in etappes met veel wind. Laten we als recruiters, intercedenten en opdrachtgevers in waaier formatie de wind trotseren.