Vakgebieden

Vooq. is gespecialiseerd in de bemiddeling van Engineers die veel ervaring hebben op het gebied van advisering, sales, management of projectmanagement. Professionals die met zowel hun kennis als vaardigheden een bijdrage leveren aan het succes van een organisatie. Wij richten ons hierbij op de volgende vakgebieden:

Sales Engineering
Functies op het snijvlak van techniek en commercie. Binnen dit gebied vallen zowel de directe salesfuncties als de ondersteunende en adviserende posities. De activiteiten die een belangrijke rol spelen in het genereren van opdrachten en de klantrelatie. Voorbeelden van functies zijn Sales Engineer, Accountmanager, Sales Manager, Commercieel Technisch Adviseur, Productmanager.

Projectmanagement
Functies met betrekking tot de aansturing, voorbereiding, organisatie, planning en uitvoering van een project. Voorbeelden van functies zijn Projectmanager, Project Engineer, Werkvoorbereider, Planning Engineer, etc.

Consultancy
Engineers met sterk ontwikkelde analytische, procesmatige en communicatieve vaardigheden sluiten goed aan op de activiteiten van veel consultancybedrijven. Voorbeelden van functies zijn Business Consultant, IT Consultant, Technical Consultant, etc.

Engineering
Het vakgebied Engineering is de spil tussen alle technische vooruitgang. Vanuit engineering wordt het onderzoek, de ontwikkelingen en vernieuwingen vormgegeven. Denk hierbij aan functies als Mechanical Engineer, Electrical Engineer, Lead Engineer, R&D, etc.

Bekijk alle vacatures