Sollicitatieprocedure

Op het moment dat je interesse hebt in een vacante positie bij Vooq., dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt hiervoor jouw curriculum vitae en motivatie achterlaten via deze site.

Kennismaking?
Wij streven ernaar om binnen een week een reactie te geven. Wanneer jouw profiel goed aansluit op de vacature, dan nodigen wij je graag uit voor een eerste kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek willen wij jou allereerst goed leren kennen! Wij richten ons daarom niet alleen op jouw achtergrond en vaardigheden, maar zijn ook benieuwd naar je drijfveren, ambities en persoonlijkheid.

Sollicitatieprocedure opdrachtgever
Afhankelijk van de uitkomsten wordt, in overleg met jou, je profiel voorgelegd aan onze opdrachtgever. Het vervolgtraject bestaat uit het doorlopen van de sollicitatieprocedure bij de opdrachtgever. Deze procedure bestaat vaak uit meerdere gesprekken en eventueel uit een assessment. Wij bieden begeleiding om de sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te doorlopen.

Transparant en vertrouwelijk
Wij gaan op zeer vertrouwelijke wijze om met jouw gegevens. Zonder toestemming worden gegevens niet aan derden verstrekt. Wij werken er dagelijks aan om onze dienstverlening richting sollicitanten te verbeteren. Iedere dag nog iets beter! Belangrijk hierbij is een transparante, eerlijke en ook klantgerichte benadering richting jou.