Vooq. is een onderdeel van de Together Group. Samen met Perflexxion, Flexcorio en Vooq. bestaat de Together Group al vele jaren. 


Nederland ervaart in een rap tempo een opkomende kandidatenschaarste. Het aantrekken van talent wordt hierdoor steeds complexer en kost steeds meer tijd. De Together Group brengt meerdere specialismes bij elkaar, zodat voor elk personeelsvraagstuk een oplossing kan worden geboden. 

 


Perflexxion

Ieder bedrijf streeft naar continuïteit. Dit is alleen mogelijk met goede, gekwalificeerde medewerkers. Door de jarenlange ervaring in het uitzenden van flexwerkers is Perflexxion de meest geschikte partner voor uw personele uitdaging. Behoud en continuïteit van het team is niet altijd gemakkelijk. Perflexxion denkt hierin graag met u mee en biedt diverse oplossingen op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie,  inhouse partnership en trainingen.

 

perflexxion.nl

 


 


Flexcorio

Flexcorio biedt met Managed Service Provider (MSP) een complete oplossing voor deze recruitmentuitdagingen voor middelgrote en grote organisaties. De belangrijkste doelstellingen van een MSP zijn kostenbesparing, procesoptimalisatie en het aantrekken van het beste tijdelijke talent.

 

flexcorio.nl