Sollicitatieprocedure

Nieuwe carrièredoelen of heb jij interesse in één van de vacatures? Wij komen graag met je in contact. Je kunt natuurlijk solliciteren via deze site, maar je kunt ook gewoon eens bellen om met ons van gedachten te wisselen over mogelijk passende functies.

Kennismaking?

Wij reageren zo snel als mogelijk op een sollicitatie. Wanneer jouw profiel goed aansluit op een vacature, dan nodigen wij je allereerst uit voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek willen wij je natuurlijk goed leren kennen! Wij richten ons daarom niet alleen op je achtergrond en ervaring, maar zijn ook benieuwd naar drijfveren, ambities en persoonlijkheid. 

Sollicitatieprocedure opdrachtgever

Jouw curriculum vitae wordt aan onze opdrachtgever voorgesteld wanneer blijkt dat je profiel, ambities en wensen goed passen op een vacante functie. Aansluitend volgt een zorgvuldige selectieprocedure bij de opdrachtgever. Van belang is natuurlijk dat jij een weloverwogen keuze kunt maken! Wij bieden vervolgens de juiste begeleiding om de sollicitatieprocedure zo goed als mogelijk te doorlopen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Transparant en vertrouwelijk

Wij gaan zeer vertrouwelijk om met jouw gegevens. Jij bent eigenaar van je cv, dus doen wij hier niets mee zonder toestemming. Wij werken er dagelijks aan om onze dienstverlening richting sollicitanten te verbeteren. Iedere dag nog iets beter! Belangrijk hierbij is dus ook een transparante, eerlijke en klantgerichte benadering.