Team Vooq.

Gerbrand van Ommen - Managing Partner / Consultant
Het werken op het snijvlak van de doelstellingen en cultuur van organisaties enerzijds en daarnaast de drijfveren en competenties van vakmensen blijft verrassend. Waar is de opdrachtgever nu echt naar op zoek? Wat zijn de talenten, ambities en waarden van de professional? En waar kunnen wij, als Vooq., een bijdrage leveren? Gezamenlijk met collega’s bezig zijn met het begeleiden van professionals en het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen blijft bijzonder en uitdagend werk.

Erica Lock - Adviseur Assessments
Mijn interesse ligt bij mensen en bij wat hen motiveert en uniek maakt. De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging mijn kennis en ervaring zo in te kunnen zetten voor het beste resultaat voor onze klanten. Naast mijn werkzaamheden zet ik me graag in voor onderwijs- en welzijnsorganisatie en geniet ik van hardlopen en literatuur.

Koenraad Hovens Greve - Medewerker Backoffice
Sinds juni 2016 ben ik het team van Vooq. Recruitment komen versterken als Medewerker Backoffice. In deze functie verzorg ik de administratieve verwerking bij sollicitatieprocedures en bied ondersteuning bij verschillende administratieve en financiële werkzaamheden. Mijn achtergrond ligt op het gebied van informatiemanagement. Door mijn achtergrond wil ik mij inzetten voor een optimalisatie van alle administratieve procedures en beschikbare informatie binnen Vooq..
Naast mijn werkzaamheden voor Vooq. ben ik ook politiek actief in de gebiedscommissie van Rozenburg. Hier zet ik mij samen met mijn mede-commissieleden in voor de belangen van de Rozenburgers.

Maaike Steenbergen - Online Marketeer
Ik krijg kriebels en word gelukkig van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de (online) marketing! Ik heb passie voor het marketing- en communicatievak en vind het super leuk en interessant om theorie toe te passen in de praktijk. In augustus 2015 heb ik mijn opleiding ‘Communicatie’ afgerond op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn baan bij Vooq. ben ik topsporter. Ik speelde twee jaar in het Nederlands korfbalteam en speel nu bij PKC/SWKGroep uit Papendrecht. Zowel in het korfbalveld als op de werkvloer ben ik een echte doorzetter, een teamplayer en kan ik genieten van mijn eigen en van andermans successen.

Marco Mabelis – Adviseur
Binnen Vooq ben ik als adviseur verantwoordelijk voor de bemiddeling van startende en ervaren engineers en de begeleiding van organisaties bij vraagstukken over talentontwikkeling. Mijn passie is het bewust maken en versterken van het potentieel in mens en organisatie zodat zij gemotiveerd en met plezier hun unieke missie succesvol kunnen vormgeven. Hierbij geniet ik van het bouwen van bruggen om zo samen tot resultaten te komen waar iedereen trots op is. Kortom: ‘’Verbinden, versterken en samen winnen”.
In mijn adviseursrol komen mijn passie, affiniteit met infratechniek, ervaring in project- proces- en talentbegeleiding samen. Vanuit deze combinatie klantgericht werken geeft mij energie. In mijn vrije tijd geniet ik van hardlopen, fitness, lekker eten en een mooie tijd beleven met mijn vrouw en vrienden.