Team Vooq.

Gerbrand van Ommen - Managing Partner / Consultant
Het werken op het snijvlak van de doelstellingen en cultuur van organisaties enerzijds en daarnaast de drijfveren en competenties van vakmensen blijft verrassend. Waar is de opdrachtgever nu echt naar op zoek? Wat zijn de talenten, ambities en waarden van de professional? En waar kunnen wij, als Vooq., een bijdrage leveren? Gezamenlijk met collega’s bezig zijn met het begeleiden van professionals en het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen blijft bijzonder en uitdagend werk.

Erica Lock - Adviseur Assessments
Mijn interesse ligt bij mensen en bij wat hen motiveert en uniek maakt. De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging mijn kennis en ervaring zo in te kunnen zetten voor het beste resultaat voor onze klanten. Naast mijn werkzaamheden zet ik me graag in voor onderwijs- en welzijnsorganisatie en geniet ik van hardlopen en literatuur.

Koenraad Hovens Greve - Medewerker Backoffice
Sinds juni 2016 ben ik het team van Vooq. komen versterken als Medewerker Backoffice. In deze functie verzorg ik de administratieve verwerking bij sollicitatieprocedures en bied ondersteuning bij verschillende administratieve en financiële werkzaamheden. Mijn achtergrond ligt op het gebied van informatiemanagement en archivistiek. Door deze achtergrond wil ik me inzetten voor een optimalisatie van alle administratieve procedures en beschikbare informatie en kennis binnen Vooq.. Naast mijn werkzaamheden voor Vooq. ben ik actief in de stichting Beest & Boel vrienden (kinderboederij Rozenburg) en heb ik een brede interesse in oa voetbal en politiek.

Chantal Verburg - Stagiaire
Ik ben Chantal Verburg. Ik ga naar het derde jaar van de opleiding Small Business & Retail management aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf september kom ik hier stage lopen en zal ik Vooq. ondersteunen bij verschillende (marketing)activiteiten. Ik ben gevraagd om in de zomermaanden hier alvast te komen werken. Ik hoop mijn opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen.
Ik ben een echte teamplayer, maar ik kan ook prima zelfstandig werken. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, in de turnhal of met vrienden. Zowel op de werkvloer als in mijn privéleven ben ik een echte doorzetter en werk ik resultaatgericht.