Team Vooq.

Gerbrand van Ommen - Managing Partner / Consultant
Het werken op het snijvlak van de doelstellingen en cultuur van organisaties enerzijds en daarnaast de drijfveren en competenties van vakmensen blijft verrassend. Waar is de opdrachtgever nu echt naar op zoek? Wat zijn de talenten, ambities en waarden van de professional? En waar kunnen wij, als Vooq., een bijdrage leveren? Gezamenlijk met collega’s bezig zijn met het begeleiden van professionals en het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen blijft bijzonder en uitdagend werk.

Pascal van den Hoek - Recruiter
Hoe fijn is het om mensen te helpen met het vinden van een mooie uitdagende baan! Samen kijken naar ambitie, competentie en dromen. Na ruim tien jaar in de sales ben ik sinds vier jaar werkzaam als recruiter. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben je net afgestudeerd en weet je nog niet wat je moet gaat doen? Wil je samen brainstormen over je carrière? Neem dan gelijk contact met mij op! Ik ben bereikbaar via telefoon en Whatsapp op 06-15020685

William van der Tak - Accountmanager
Bedrijven en kandidaten verder helpen in hun professionele ontwikkeling is waar ik iedere dag mijn bed voor uit kom. Na 8 jaar ervaring in de uitzendbranche hoop ik bij Vooq. bedrijven te voorzien van vast personeel, waarbij de ontwikkeling van zowel het bedrijf als kandidaat centraal staat. Met een enorme drive en enthousiasme, ga ik in de rol van accountmanager, steeds weer op zoek naar een mooie klanten portefeuille voor onze kandidaten. In mijn privéleven geniet ik volop van mijn gezin en trap ik graag tegen een bal.

Marlies Stoltenkamp – Recruiter
Door de veranderende arbeidsmarkt, wordt het in de toekomst steeds lastiger om geschikt personeel te vinden. Daarom vind ik een persoonlijke benadering bij kandidaten belangrijk, waarbij ik graag iedereen zijn kwaliteiten naar voren haal. Wil jij een keertje sparren of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben te bereiken op LinkedIn of via marlies@vooq.nl | 0639270807

Koenraad Hovens Greve - Medewerker Backoffice
Sinds juni 2016 ben ik het team van Vooq. komen versterken als Medewerker Backoffice. In deze functie verzorg ik de administratieve verwerking bij sollicitatieprocedures en bied ondersteuning bij verschillende administratieve en financiële werkzaamheden. Mijn achtergrond ligt op het gebied van informatiemanagement en archivistiek. Door deze achtergrond wil ik me inzetten voor een optimalisatie van alle administratieve procedures en beschikbare informatie en kennis binnen Vooq.. Naast mijn werkzaamheden voor Vooq. ben ik actief in de stichting Beest & Boel vrienden (kinderboederij Rozenburg) en heb ik een brede interesse in oa voetbal en politiek.

Erica Lock - Adviseur Assessments
Mijn interesse ligt bij mensen en bij wat hen motiveert en uniek maakt. De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging mijn kennis en ervaring zo in te kunnen zetten voor het beste resultaat voor onze klanten. Naast mijn werkzaamheden zet ik me graag in voor onderwijs- en welzijnsorganisatie en geniet ik van hardlopen en literatuur.

Chantal Verburg - Medewerker Marketing & Communicatie
Ik ben Chantal Verburg. Ik ga naar het vierde jaar van de opleiding Small Business & Retail management aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf september 2018 heb ik hier stage gelopen, en op dit moment ondersteun ik Vooq. bij verschillende (marketing)activiteiten. Ik hoop mijn opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen. Ik ben een echte teamplayer, maar ik kan ook prima zelfstandig werken. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, in de turnhal of met vrienden. Zowel op de werkvloer als in mijn privéleven ben ik een echte doorzetter en werk ik resultaatgericht.

Anniek van Veldhuizen - Commercieel Medewerker
Momenteel ben ik actief in de sales van Vooq. Hiervoor benader ik bedrijven die hulp kunnen gebruiken bij de zoektocht naar personeel met een technische achtergrond. Daarbij schrijf ik ook de vacatureteksten en denk ik na over de marketing. Zelf studeer ik momenteel Civiele Techniek aan de TU Delft, waardoor ik de doelgroep goed begrijp. In de eerste paar jaar van mijn studie ben ik altijd bezig geweest met studentencommissies en ik vind het erg leuk om nu een nieuwe stap te maken en me bij Vooq. te ontwikkelen op professioneel vlak.