Dienstverlening

Sinds 2006 is Vooq. dé specialist bij het oplossen van bezettingsvraagstukken. Wij ondersteunen bij het invullen van posities van junior- tot managementniveau, op tijdelijke en vaste basis. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de vakgebieden:

  • Sales / Sales Engineering
  • (Project)management & projectondersteuning
  • Advies & Consultancy
  • Engineering

Daarnaast brengt Vooq. de persoonlijkheidskenmerken, drijfveren en ontwikkelpunten van personeel en sollicitanten in kaart. Deze inzichten verkrijgt u door gerichte assessments af te nemen.

Succesvol en duurzaam resultaat
Een persoonlijke benadering kenmerkt onze dienstverlening. Door de inzet van ons uitgebreide netwerk, het verdiepen in uw organisatie, diverse wervingsmethodieken en een zorgvuldig selectieproces werken wij, samen met u, aan een duurzaam en succesvol resultaat.

Bij het invullen van een vacante positie heeft elke organisatie andere ideeën ten aanzien van het proces, de looptijd en het budget. Vooq. biedt hiervoor passende oplossingen. Wij analyseren de situatie, stellen een plan op, adviseren de opdrachtgever over de juiste aanpak en gaan gezamenlijk aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken.

Zoekt u de juiste professional? Of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Vooq.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.